vineri, 28 noiembrie 2008

Kaye Owe - Nu mă pot abține ( plus un mini interviu luat de mine )

Image Hosted by ImageShack.us


Kaye Owe a lansat si totodata pus la download albumul “Nu mă pot abtine”,material ce contine 15 trackuri cu influente r&b si produs de el în proportie de 85%. La acest material Kaye Owe a inceput sa munceasca in anul 2006 dar avand in vedere ca este gata de ceva vreme si a avut nevoie doar de cateva mici retusuri ,el spune ca s-a lucrat la album in jur de un an si jumatate.
Productia ii apartine lui Kaye Owe dar si o mare parte din negative .
Albumul a fost inregistrat la Omega Sound si la Pac Pac Studio unde de altfel si lucreaza.Masterizarea finala este facuta de el dar si mixarea pieselor,mai putin a 2 piese ce au fost mixate de Gabi Mitran.(mai multe detalii pe spatele copertii)
Pe album apar si colaborari cu Gonzales, Sever, Alan, JustUs, Mazzoala si Tazy.
Albumul este Free Download .

Image Hosted by ImageShack.us

Pe viitor Kaye Owe are in vedere lansarea unui nou proiect impreuna cu Zhao si F.Charm sub numele de Royal Roots, lansarea albumului de debut al lui Zhao si albumul "Munca in folosul Hip-Hop-ului" semnat de un nou artist Alan.

Download Kaye Owe - Nu mă pot abtine


Postare ce apare si pe Hiphopdeacolo.com

2 comentarii:

Unknown spunea...

varza albumu`

tracku` spunea...

este parerea ta.... frumos era si daca aduceai argumente la afirmatia ta .. nu crede ca sunt impotriva ta sau de aceeasi parere cu tine ... eu ajut doar cu promovarea si incerc sa fiu obiectiv ... asa ca Lucian ..data viitoare ,argumenteaza !