vineri, 13 februarie 2009

Valentine's day Party

Sambata 14 Februarie in London Bar
Valentine's day Party

Reggae / Dub / Roots

intrarea 10 Ron

Eveniment organizat de doiES media
sustinut de CE SYSTEMS

Image Hosted by ImageShack.us

design realizat de "Alexandra" - noua achizitie in domeniul grafic ( hand painted poster and all that shit )


Vinerea trecuta s-a facut o astfel de petrecere . Ne-am cam rupt carca cu anumite lucruri pentru a o organiza iar altii au venit si au stricat in cateva minute dar pana la inceperea evenimentului totul a mers fara nici o problema .
Asa,preturi medii , ca de bar de Bucuresti ,lume destul de in regula ,muzica buna si un local care te face sa te simti ca acasa mai ales ca petrecerea se face asa intre cunoscuti si totul este in regula .
Nu am cunocut multa lume de pe acolo dar m-am simtit bine pana in momentul cand am adormit pe undeva pe langa o canapea frant dupa o zi de munca , vorba lui Vlad si la lui Arssura : "Asta doarme pe banii nostri " ,acest lucru si a propriu si la figurat :) .
M-au distrat niste pustoace ce au venit pe acolo singurele si nu stiau si ele cum sa se bage in seama cu oamenii mai cunoscuti .Intr-un final au reusit pentru ca daca esti pustoaica mai decoltata si atarni pe acolo o sa primesti intr-un final o bautura si o mana pe colo pe colo . Pacat de ele ,dar trebuie si "baietii de cartier" sa se descurce Si lucrurile acestea nu le spun cu apreciere pentru nici una dintre parti .

Sper ca Sambata petrecerea sa mearga mai bine in sensul ca va astept in numar cat mai mare , "s-o ardem chill" pe muzica Reggae si pe multe altele .

Va astept acolo !!!

Niciun comentariu: