luni, 22 septembrie 2008

Cu bestia blestemata...

Astazi m-am trezit cu dureri foarte mare si am observat ca nu prea pot sa ma misc si oricum as incerca sa stau simt dureri groaznice.Si toata acestea de ce??Iti voi spune imediat .

Dar sa o luam cu inceputul.Ieri a fost duminica si daca faza cu concertul a picat din cauza unor probleme de sonorizare,am hotarat sa ma apuc sa imi montez motocicleta,o gilera mx1 si sa dau o tura ,doua.

Toate bune si  frumoase,m-am apucat eu cu mult spor pe la ora 12 si pe la 5 am terminat si era totul in regula .Chiar pornea si mergea spre mirarea mea .

Cum sunt eu drac de obicei ,am zis hai sa dau o tura si am inceput sa verific ce poate ,se pare ca s-a suparat si pe la 40km/h intr-o curba cand incercam sa iau virajul si sa incetinesc si-a blocat roata pe spate cam brusc ,aici cred ca a fost si vina mea dar nu garantez , m-a trantit si m-a rostogolit de vreo 3 ori .

Nici o problema.M-am ridicat ,fiind inca incalzit nu am simtit nici o durere,am ridicat-o si pe ea si am obsevat ca am cam zgariat-o ,m-am urcat pe ea si am plecat la garaj.

Ajung acasa m-am scuturat de praf si am observat ca am cateva rani si un umar care nu sta prea bine la locul lui dar supravietuiesc .Problema nu e aceasta .Problema este ca dupa ce am ajuns acasa ,motorul meu mult iubit nu mai vrea sa mearga .

Cred ca este blestemat sau ceva de genul pentru ca eu am mai mers cu motoare si am facut lucruri mult mai rele si totusi nu am cazut niciodata.Cu aceasta am iesit de 3 ori si am cazut de 2.Ceva este foarte dubios.

Parca menirea ei este de a ma tavalii pe mine si a ma face sa renunt a aceasta idee de motor si apoi de a se strica pentru a-mi lasa timp de a ma gandi ca nu e bine ce fac .

Si asa am ajuns aseara acasa ,plin de praf,de uleiuri si benzina ,ranit si cu un gand ca motocicleta mea este blestemata . Cred ca o sa o vand dar nu o sa renunt la ideea de a ma da cu motorul .O sa imi iau alta si deja am pus ochii pe una .

Si asa am ajuns la ziua de astazi unde am constatat ca am niste leziuni la picioare ,ca mana stanga are mai mult julituri decat ma asteptam si ca umarul aceleasi maini doare foarte grav.Palmele nu mai zic ca sunt foarte dragut brazdate si de aceea o sa am de suferit cand scriu la laptop.

In rest ,toate bune si frumoase .Astazi ma duc sa imi pornesc motorul iar .

Niciun comentariu: